Luftsportsjenter

Velkommen til Team Luftsportsjenter

Velkommen til Team Luftsportsjenter. Vi er et nettverk av kvinnelige luftsportsutøvere som fokuserer på øket rekrutteringen av jenter til luftsporten. Samtidig ønsker vi å være et samlingspunkt for alle jenter som ønsker å fly - uavhengig om du konkurrerer eller ikke. Vi er spredt geografisk over hele Norge, så her kan alle være med.

Team Luftsportsjenter er for alle jenter som allerede flyr eller som har lyst til å fly. Om du har vinger, motor, rotor eller fallskjerm, spiller ingen rolle. Her kan alle være med som aktiv eller støttende medlem.

Bli med og fly!


Sjekk også ut bloggen: www.pilotpiker.no. Her kan du lese inspirerende innlegg fra ulike pilotpiker i Norge.

AIR SPORTS GIRLS 2021

Vi fokuserer på fly glede og ønsker å skape et større og bredere miljø for jenter innen luftsport! Filmen er laget at Kristian K Broen

Ta kontakt og bli med i Luftsportsjentene

Kontaktskjema Luftsportsjenter:

BLI PILOT!

Vi søker flere jenter som ønsker å fly!
Ta kontakt i dag.

Hedvig Langehaug
Hedvig2

Hedvig Langehaug kommer fra Hemsedal, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber med anleggsmaskiner. Hun har en Maule M7-235 stasjonert på Reinsvoll flyplass hos Gjøvik og Toten flyklubb. Hedvig har en stor interesse for «bushflyging», og bruker gjerne flyet til å reise på tur og besøke nye plasser. Hun har ett ønske om å starte med akroflyging og delta mer på konkurranser. 

Mariann Brattland
Mariannbrattland

Mariann Brattland hadde i mange år hanggliding som sin lidenskap. Hun har bodd i Vågå i hele sitt liv, der Rikssenteret for hang- og paragliding ligger. Etter en dårlig landing i 2011, som medførte at hun pådro seg en komplett th5-skade, har hun som rullestolbruker nå funnet tilbake flygleden med seilflyging. Hun ivrer etter å vise at funksjonshemmede også kan leve et aktivt liv og være en ressurs i samfunnet. Mariann er gårdbruker, og jobber som blomsterdekoratør.

Etter at hun tok akroutsjekk har flygingen med seilfly blitt enda mer gøy! Og Mariann ser frem til mange aktive flyår i et miljø der hun føler seg hjemme.

Kristin Nyberg
Img_9898

Kristin Nyberg kommer fra Karlstad i Sverige og jobber som HR-sjef. Hun startet sin flykarriere som seilflyger og flyr i dagen en YAK-52. (PDF) Med stor interesse for formasjonsflyging og akroflyging, har hun blant annet deltatt i flere Svensk Mesterskap, hun er nestleder i Svenska Konstflygförbundet og deltatt som "solo display pilot" i flyshow i Kina. 

Kristin er opptatt av økt rekrutteringen av jenter til luftsporten, og vi er glad for å ha Kristin med oss som ambassadør i Team Air Sports Girls.

Konkurranseflyging og jenter
Hedvig%20bilde%202

Vi er flere jenter som driver med konkurranseflyging. Ta kontakt som du synes dette kan være interessant å prøve.  #WeFlyTogether 

Luftsportsjenter 2020

Jentesamling på starmoen 24-25 oktober 2020

Timing
Hedvig%20bilde%202
Vi flyr sammen!
Presisjon
Turning%20right%204
Bestill boken Praktisk Flyging!
Praktisk%20flyging

Boken "Praktisk Flyging" er en oppslagsbok for å gjøre det enklere når vi skal ut og fly. Her finner du referanser og nyttige tips. 
Les mer her>>

Kontakt oss

Kontaktskjema Luftsportsjenter:

Facebook Pilotpiker