KonkurranseFlyging

Treningshelg 7-9 mai - Med gratis overnatting!*

Velkommen til en sosial og morsom treningssamling for konkurranseflyging. Vi samles på Starmoen helgen 7-9 mai hvor du får et innblikk i presisjonsflyging og ANR. Her tar vi deg steg for steg gjennom navigasjons planlegging, praktisk flyging og landingskonkurranse med lave skuldre. Dette er en helg for deg som er aktiv og for deg som prøver konkurranseflyging for første gang. Målet er å hjelpe hverandre til å bli bedre samt øke interessen som en lett oppvarming mot NM 2021.

Det er også mulig for to piloter å jobbe sammen og bytte mellom å være pilot og navigatør i de ulike oppgavene. De som mangler fly kan også delta som navigatør. Her har vi plass til alle under visse forutsetninger.


NLF Sportsflyseksjonen og konkurranseutvalget sponser overnatting på de 30 første som melder seg på og deltar. (Dvs 15 fly bestående av en pilot og en navigatør, to netter). Mat dekker du selv. Grunnet usikkerheten rundt COVID restriksjoner må det påregnes endringer. Det er også viktig at de som flyr sammen kan operere som en kohort så langt det lar seg gjøre med munnbind osv. Undervisning og gruppeoppgaver vil fortrinnsvis bli i klasserom, men om dette ikke er mulig kjører vi TEAMS mellom hytter og rom. Det er også begrenset med overnattingsmuligheter grunnet situasjonen nå, så viktig at alle er tidlig ute med å varsle ønsker og behov. Tilpasninger må påregnes.


Live Tracking

Dette blir en treningshelg hvor vi skal benytte Air Sports Live Tracking. Her kan vi følge flyene på kartet og se løpende poengberegning. Dette gir en større læringseffekt da man får se sine avvik og korreksjoner på en enkel måte.  For mer informasjon om Air Sports Live Tracking se airsports.no
Med vennlig hilsen

Sportsfly Konkurranseutvalget

Kontakt: Espen Grønstad | +47 90730408 | 


  ----------------------------------

NB! Med korona forbehold!

PÅMELDING
Nm%20fly%202020%202

Velkommen til treningshelg på Starmoen


Sted: Starmoen flyplass 7 - 9 mai.

Oppmøte fredag 7. mai kl 15:00 (men går fint om du kommer litt før eller senere)

Avslutter søndag kl 15 ish.

Deltagelse: Sportsfly, men vi er også åpen for motorfly om plass- og covid-situasjonen tillater det.

Påmelding: Påmelding er direkte i kalender ved å logge deg inn på sportmember! 

Husk at du må registrere deg først for å få tilgang!Håper så mange som vi får plass til kan være med.

Vi vil gjerne ha med  jenter og ungdommer. Dette vil prioriteres for å bygge opp mot NM, hvor vi håper ALLE vil delta også for å vise bredden av sporten vår! Vi trenger et godt oppmøte for å vise luftsporten fra vår beste side! Save the date 24-25 juni.


Air Sports Live Tracking
Airsports%20youtube

AIR SPORTS LIVE TRACKING - KONKURRANSEFLYGING

Air Sports Live Tracking er et helt nytt system for konkurranseflyging.  Her kan du følge konkurranse på et live kart, i tillegg får du løpende poeng på hvordan utøveren ligger an. Etter avtale med arrangør kan også konkurransen sendes direkte via Youtube. Det er Frank Olaf og Espen står også bak Air Sports Live Tracking.  Systemet er også integrert med Flight Contest, noe som gjør det brukervennlig for flest mulig konkurranseformer. 

- Live Tracking                    - Live APP Tracking

- Live Streaming                 - Live Interaction

- Live Scoring                     - Live TV


For mer info se Facebook,  Instagram,  YouTube,  Twitter!

@AirSportsLive   #WeFlyTogether

 www.airsports.no     Apple Store     Google play App

GA Live Tracking
Skjermbilde%202021-02-23%2017.26.21

Air Sports Live Tracking tilbyr også Live Tracking av øvrig GA flytrafikk. Gjennom å laste ned APPen kan du aktivisere tracking. Det gjør at du blir synlig for andre på kartet. Dette kan for eksempel brukes ved tilknyttet fly-in eller andre arrangementer man ønsker å ha en oversikt over trafikken i området, forutsatt mobildekning.  GA Live Tracking er derfor kun for underholdning og skal ikke benyttes ift flysikkerhet, selv om det kan det gi et nyttig bilde av trafikken i området. 


Last ned APPen her:

Apple Store

https://apps.apple.com/no/app/air-sports-live-tracking/id1559193686?l=nb

 

Google play App

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.airsports.android.livetracking