NM 2020

Norgesmesterskap Sportsfly 2020

Norgesmesterskap Sportsfly 2020

Air Sports - Praktisk Flyging gratulerer:

Team Tørst med Per Høyland og Håkon Fosso med førsteplassen i NM Sportsfly 2020.  Andreplassen gikk til TEAM IG med Espen Grønstad og Frank Olaf Sem-Jacobsen, mens tredjeplassen gikk til Team Thomlevold med Gulbrand Thomlevold og Kenneth Straume!  GRATULERER!  Vi takker også alle arrangør og deltagere for  et flott arrangement!

-

SE TV SENDING FRA NRK

NM veka 2020 NRK

RESULTATER SPORTSFLY NM-VEKA 2020

NM i Sportsfly 2020
NM PRESISJONS-FLYGING MOTORFLY 2020

NORGESMESTERSKAP I PRESISJONS-FLYGING lørdag 1. august 2020

Håkon Fosso norgesmester i presisjonsflyging.

Nok et vellykket NM i presisjonsflyging er avholdt på Geiteryggen ved Skien. Et fantastisk vær i 3 dager til endes og fantastisk hjelp å få fra Grenland flyklubb og Grenland Luftsportssenter.


Den store overraskelsen i årets NM var Frank Olaf Sem-Jacobsen fra Kjeller sportsflyklubb som vant bronsemedaljen. Dette er Frank Olafs første deltagelse i NM-klassen og han fløy ekstremt bra med tanke på hans begrensede erfaring i konkurranseformen.
Den andre overraskelsen var Kenneth Jacobsen som tok steget opp til 2. plass. Han representerer Grenland flyklubb og hadde kanskje fordelen av å være lokalkjent i området.


Første plass og norgesmester ble Håkon Fosso som vant tittelen for n’te gang, selv med noen misser underveis. I rekrutteringsklassen (klasse 2) ble det dobbelt Grenlandsk med Tim Geppert som vinner. På andreplass kom konkurransens eldste deltaker, evigunge Hans-Inge Haukenæs på 83 år! Ja du leste riktig, åttitre. Imponerende innsats. Tredjeplassen ble kapret av Tor Helge Halland fra Stryn foran årets yngste deltaker, Magnus Torgersen (18), fra Innlandet flyklubb. Et spenn på 65 år mellom yngste og eldste deltaker! Tror ikke det er mange idrettsgrener som slår den i samme klasse.


Grenland flyklubb stilte med et stort støtteapparat og vi ble møtt med velvilje og positivitet over hele linjen. Kurt Norevik var arrangements-ansvarlig og ledet konkurransen fra A til Å, og som vanlig hadde han med seg Lars Emil Norevik som alt-mulig-mann og uvurderlig støtte til arrangementet.


Takk til Ivar Moland og hele Grenlandsgjengen for varm velkomst og problemløsing på alle plan. Vi kommer gjerne tilbake 😊

(Teksten er hentet fra Norwegian Flying Team)

https://www.flyingteam.no/2020/08/03/hakon-fosso-norgesmester-i-presisjonsflyging/

Konkurranseregler: FAI ReglerKlasse 2 reglerHåndbok i presisjonsflyging


 


Norwegian Flying Team
Resultater NM
Bilder NM
Landingskonkurranse
INTRODUCING PRECISION FLYING - 5 MINUTE REEL