Om Flyging.no

Om Flyging.no

Flyging.no -  startet av luftsportsutøvere og har blitt en uformell nettverksgruppe innenfor Norges Luftsportsforbund.  Deltagelse her er frivillig og det koster ikke noe. Her hjelper vi hverandre med å komme i kontakt med andre som har sammenfallende interesser på kryss av bosted og luftsportsgren.  Flyging.no er ikke en arrangør, men et sted vi kan formidle og koordinerer turer, aktiviteter og interesser. Vi hjelper hverandre med å holde oss oppdater og samler alt i en felles kalender. 

Gjennom å delta i Flyging.no  kommer du i kontakt med andre utøvere med samme interesse. Her kan vi koordinere turer, treff og andre små og store sammenkomster.  Vi har også  undergrupper for spesielle interesser slik som konkurranseflying, jentenettverk, ungdomsnettverk osv.  Da får du kontaktinformasjonen til andre som har dine interesser og du får alt samlet i kalenderen. (se også APP)

Flyging.no fokuserer vi på din og min interesse! Det spiller ingen rolle om du er motorflyger, sportsflyger, fallskjermhopper osv. Her samles vi for for å dele våre felles gleder og hvor alle NLF medlemmer kan delta.  Er du motorflyger eller seilflyger og har lyst til å holdes oppdatert på Ballong? Ja bli med og se hvor og når ting skjer. Nysgjerrig på noe? Bli og spør. 

Vi jobber for deg og vil at du skal få størst mulig glede  av din flyinteresse.  


Velkommen til Flyging.no

NLF sitt uformelle nettverk

Hedvig%20bilde%201

Her får du: 

  • En uformell kanal til å planlegge aktiviteter
  • Kontaktinformasjon til andre som har samme interesse
  • Felles kalender med aktiviteter og sammenkomster
  • Interessegrupper for koordinerer av møter og samlinger
  • APP som gjør alt tilgjengelig på mobil
  • Gratis deltagelse for alle NLF medlemmer *
  • Funksjoner som Chat/Galleri/Forum/Avstemminger osv..


Alt som forsvinner i mengden av informasjon på sosiale medier samler vi her på en oversiktlig måte. #WeFlyTogether 

SportMember APP:    GooglePlay     iOS AppStore

Medlemmer kan logge inn via Sportmember.no


Turer og Aktiviteter

Del forslag til turer, aktiviteter eller andre sammenkomster. Her kan alle legge inn forslag til turer eller invitere til vaffel- eller kaffe-treff. På den måten får vi som liker å fly få et større nettverke og en oversikt over små og store aktiviteter å fly til.  Dette gjør vi for å skape felles fly glede og kontakt på kryss av klubber.  Kontakt oss om du har spørsmål!

Bli medlem i Flyging.no >>

Del aktiviteter

Som deltager få du tilgang til alle aktiviteter i en felle kalender. Du kan dele dine og klubbens aktiviteter med andre medlemmer. 

Bli med i Flyging.no >>

Team AIR SPORTS SportMember


SportMember er et online system for idrettsklubber og foreninger. Flyging.no benytter denne plattformen som en felles portal for nettverksbygging og kommunikasjon mellom utøvere på kryss av luftsportsgren.  Her er det vi som utøvere som legger premissen og bestemmer hvordan vi kan hjelpe hverandre i å skape en felles aktivitet som vi alle kan ha glede av.

Velkommen!